donderdag 22 april 2010

Oom en tante.

De beloofde kaarten.
Oom L. belandde onverwacht in het ziekenhuis. Hij is gelukkig alweer thuis en alles viel mee maar het was even schrikken. Oom L. heeft altijd wat met klokken gehad, zijn huis hangt er dan ook vol mee. Als kind was ik er altijd al door gebiologeerd, prachtig vond ik het. Zo veel klokken.
Gelukkig had ik laatst bij de Stempelstudio drie lappen uit de klokken serie van Paper Artsy gekocht. En ziehier het resultaat. De tekststempel is van Penny Black.

Ook tante A. is ziek. Niets levensbedreigends maar o zo vervelend voor haar. Ook voor tante A. een kaartje.
En hier is de lap, waar ik het in het vorige blogje over had, gebruikt. Ik hikte toch steeds tegen de uitgave-ineens aan maar ik heb de lap gekocht en had dat natuurlijk veel eerder moeten doen.
Het is de lap Go Goddes van Fairy song. De tekststempel is van Wiff of Joy.

De copics dag met Karin, Agnes en Jacqueline heeft zijn vruchten afgeworpen. Vol vertrouwen ben ik gaan kleuren. Al kom ik natuurlijk wel enige kleurtjes tekort!!!!!!!!!!!!     :-)

Of er vandaag nog gestempeld gaat worden weet ik niet zeker want ik lees ook zo graag.........

Denken jullie nog aan de wedstrijd? Het gaat om stempelkaartjes met het thema; lief, zonnig, schattig.
Je hoeft écht niet een super stempelaar te zijn om mee te doen. We kijken vooral naar het enthousiasme wat de gestempelde kaart uitstraalt. Je gebruikt natuurlijk wél een stempel van de stempelstudio. En de hoofdprijs?  Publicatie in de Art Specially! Wie wil dat nu niet? Jij toch zeker wel?
Doe mee, want we willen graag wat te kiezen hebben.
Stuur je kaart vóór 29 april naar Karin op.
De Stempelstudio
Verzetlaan 31
1742 RL Schagen

Groetjes Marion (zus van)

2 opmerkingen:

 1. je hebt de dame met haar prachtige jurk mooi gekleurd hoor tja het is verslavend dus pas maar op.Fijn dat je het leuk hebt gehad zondag met ons en dat je wat er van hebt op gestoken.
  Fijne dag groetjes Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hay Marion

  Wat zijn ze leuk .Verslavend hé de copics.
  wie weet leer ik het ook nog zo goed.

  gr thea

  BeantwoordenVerwijderen