woensdag 24 april 2013

lekker bezig/having fun

Hallo allemaal,

Ik ben op het moment volop aan het genieten van de aankopen die ik een paar weken geleden op het Artspecially Event in Zeist heb gekocht!!
Lekker van alles uitproberen! Ik heb een iets kleiner (foto) boek van Paperchase gekocht bij de Bijenkorf, en dat is het ideale formaat voor mij om in te werken.
I am realy enjoying myself with the purchases I made last week at the Artspecially Event. Just trying out everything! I bought a smaller (photo)album from Paperchase (sold at the Bijenkorf) and it's the ideal size for me to work in!

Hier zijn een paar pagina's die ik de laatste week heb gemaakt:
Here are some of the pages I made this week:

Deze pagina is bewerkt met Dylusion sprays. De zeemeermin is van Stampotique en de blaadjes zijn van Kico stamps (Plate 51). Ik ben dol op dit soort "onder water" pagina's!
On this page I used Dylusion sprays for the background. The mermaid is from Stampotique and the little leafs are from Kico stamps (plate 51). I love these underwater scenes!!

Deze pagina heb ik met de Gelatos van Faber Castel. Ik ben zo blij dat ik die gekocht heb! Eerst heb ik de pagina bewerkt met Gesso. Dan werken de gelatos beter. Toen de achtergrond klaar was, heb ik Gesso over een Dylusion sjabloon gestreken, wat een mooi reliëf opleverde.
Het vrouwtje is weer van een plate van Marja. (Kico stamps plate 51) De vleugels zijn eigenlijk gewoon van de planten-bladeren stempel van die plate gemaakt. De tekst is van Dylusions.
I made this page with Gelatos from Faber Castel. I'm so happy I bought them! First I put gesso on the page, so the gelatos would work better. When the background was finished, I brushed gesso over a Dylusion template. To get a nice reliëf. The girl is from the Kico plate 51. The wings are actually plantleaves from the same plate. De quote is from Dylusions.

 De achtergrond is weer met Gelatos gemaakt. De jongetjes en de tak met uiltjes zijn van Stampotique (ja, ik heb er natuurlijk veel te veel van gekocht....maar ze zijn ook zo lekker gek!) De tekst is weer van Dyan Reaveley (Dylusions) De rest heb ik er zelf bij getekend. De maan is met een witte Sharpie "ingedoodled"! (is dat een woord?)
For this background I used the Gelatos again. The creapy boys are from Stampotique.(yes I know, I bought way to many Stampotique stamps...but they are so weird and funny!) And again I used a text from Dyan Reaveley (Dylusions). The rest of the page I drew myself. The moon was "doodled-in"with a white Sharpie! (is that even a real word?)

En nu ben ik met deze pagina bezig......De stempel is van Lost Coast Design...en die tekst past er prima bij vond ik. Het is voor het eerst dat ik zo'n tekst op deze manier zelf probeer te schrijven. En dat valt nog niet mee! Zodra hij af is zet ik hem op het blog....maar ik heb nog geen idee wat ik er verder mee ga doen.
Currently I'm working on this page.... The stamp is from Lost Coast Design. I thought the text went well with the stamp. It's the first time I tried to write something this way. And it was not that easy!
As soon as I finish the page, I'll put it on the blog. But for now I have no idea yet how to finish it....we'll see.

4 opmerkingen:

 1. Wow, jij bent goed bezig geweest, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, die is ff lekker bezig geweest. Prachtig gedaan. Alhoewel ik ze al heel vaak heb gezien, moet ik toch steeds weer ff wennen aan die rare ventjes en poppetjes van Stampotique. Maar het heeft wel wat en ze passen zo leuk in je Art journal pagina's. De laatste stempel vind ik trouwens ook heel erg mooi. Ben benieuwd hoe je deze pagina op gaat vullen.
  xxx Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan het wel zus.
  Vooral die tweede vind ik helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen