donderdag 10 september 2009

Stempelmekka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallo allemaal,

Als het goed is, is de auto gepakt, de weekend tassen bijna, en ons goede humeur staat al bij de voordeur te trappelen van ongeduld. We gaan weer naar het stempelmekka. Om alvast een beetje in de 'stempelsfeer' te komen heb ik een kaartje gestempeld. Ik was er een beetje uit want ik ben vooral met sieraden maken bezig geweest de laatste twee dagen. Hihi.

Maar alle gekheid op een stokje (stempelkussen) ik wil, heb de plannen, de zin maar nog niet de spullen (uitverkocht, morgen weer, maar dan ben ik er niet, wat een pech, maandag dan?) om van gestempeld, en verder bewerkt papier, mooie kralen te maken die dan weer tot sieraden gemaakt kunnen worden. Al met al mocht een kaartje om weer in de stempelmood te komen best vond ik. En hier is het dan Tata Daaaaa.

De achtergrond is gestempeld met Versamark inkt, setje CL298 Scattered Leaves van Hero Arts. Het beige deel is door de Cuttlebug getrokken en de witte correspondentiekaart heeft een stempel van Paper Artsy mini 09. Het tekstje en het kroontje is ook een clearsetje van Hero Arts en wel CL272 All Occasion Messages. Nou, dat moet een mooie dag worden, zou mijn lief zeggen.

Ik hoop dat jullie allemaal, en nog veeeeeel meer luitjes, de kaart dit weekend in het echie komen bewonderen (en mij dan ook hihi). Dan zijn wij met z'n allen van de Stempelstudio weer helemaal blij.

Tschuss, Marion.

2 opmerkingen:

  1. Hij is heel mooiiiiiiiiiii Karin mooi gestempeld

    Liefs nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou hoe was het op de StempelMekka :) heb er al zoveel van gehoord van andere :)

    hugs Ria

    BeantwoordenVerwijderen