donderdag 17 september 2009

Terug van Mekka

Het was geweldig op het stempelmekka in Hagen in Duitsland. Echt geweldig. Karin hebben we rond drie uur naar de hotelkamer gestuurd. Het arme kind sprak nog net geen Mexicaans maar vreemd klonk het wel...........
En druk dat het was. Gelukkig waren Agnes en Jacqueline er ook en net zo gelukkig hadden ze een vriendin meegebracht, dank je wel Ineke. Ondanks dat Karin ziek was was het toch gezellig, en gelukkig was ze zondag alweer wat fitter maar o jee, rond drie uur stortte ze weer in en wat een pech, de hotelkamer weg dus ging ze een uurtje in de auto slapen. Erg he.

Maar met de hulp van de voorgenoemde dames, en op zondag ook nog Martha en met het inpakken van de auto ook nog manlief van Jacqueline konden we weer spoedig op weg naar Schagen. Maandag voelde ik me ook wat gammel en dat is nog steeds zo. Niet ziek maar ook niet tof. Toch woensdag naar Karin gegaan om te helpen alle stempels weer in de kast te zetten. Nou dat was aan een kant leuk om te doen maar ook wel suf, er is zoooooo veel uitverkocht! De website kan gewoon niet kloppen, dat mag duidelijk zijn.

Er werd gedemonstreerd met oa clearsetjes van Inkadinkado en eenmaal thuis dook ik in mijn stempelkastje (zie je het voor je) om mijn inkadinkado setje te pakken, die met de kroonluchters, en daar heb ik een mooie kaart van gestempeld. Ziehier.

Wordt vervolgd.

Groetjes Marion

1 opmerking:

  1. Jonge, jonge wat een avontuur. Maar de kaart is heel leuk geworden! De zonneschijn straalt er wel vanaf!

    BeantwoordenVerwijderen